Oferă celor dragi și ție cea mai perfectă bijuterie!

„Ce cristal sau piatră îmi recomandați pentru mine?”

„Păi, la ochișorii ăștia frumoși, s-ar potrivi un cristal de ăsta frumos și limpede, așa ca fața mata. Uite și cuarțul ăsta să te apere de deochi.”

Nu știu dacă frica de marele deochi sau buna mea dispoziție deborda și am vrut să fac o faptă bună, tot ceea ce știu e că am plecat de la domnul cu taraba de cristaluri vindecătoare cu o piatră albă cu inserții mov, cu formă neregulată. Mulți ani n-am știut ce să fac cu ea. Am folosit-o pe post de decor, dar, până în final, talismanul meu neidentificat s-a pierdut în negura timpului. Târziu am aflat că acel cristal cumpărat prin 1999 de la o tarabă din Sinaia era un ametist.

Poate că dacă mi-ar fi spus cineva că aceste cristale pot fi folosite pentru a elibera blocajul spiritual sau fizic, despre proprietățile acestora de a încuraja gândirea pozitivă, de a elibera o stare calmantă, aș fi știut exact cum să o folosesc. Pe atunci, accesul nostru la informație era limitat, dar ce pot garanta e faptul că întotdeauna mi-am dorit un talisman norocos, dar unul adevărat, care să se potrivească caracterului meu.

O fi influența cărților citite în copilărie, ori dorința de relaxare și meditare într-un mediu pozitiv și plin de energie, habar nu am! Cert e că acum câteva zile, că tot a fost ziua mea de naștere, cei dragi mi-au spus: „Uite, caută-ți tu ceva ce te fascinează sau simți că ți se potrivește cu adevărat și plătim noi, ca să nu avem surpriza că nu-ți place ceea ce-ți oferim”. Atât mi-a trebuit! Le-am zis să nu mai repete de două ori și am luat la scuturat bine online-ul și am navigat de zor! M-am gândit „Ce-mi doresc eu cu adevărat? Un lucru pe care să-l port zilnic, să fie extrem de util și să-mi ofere protecție din toate punctele de vedere, mai ales spiritual”.

De la întrebarea asta, universul se pare că a conspirat și m-a ajutat! Știți ce am descoperit? Un site pe sufletul meu, unde, odată intrat, n-ai cum să ieși cu mâna goală. Este imposibil să nu te fascineze bijuteriile cu pietre și cristale cu puteri fascinante, bolurile tibetane, bețisoarele parfumate și câte și mai câte! Recunosc că mi-a fost tare greu să mă hotărăsc, iar după minute bune de căutare, am decis că îmi voi cumpăra o brățară cu zodia Pești.

Ce m-a determinat să fac această alegere? Compoziția ei fascinantă de cinci pietre protectoare: (știți ce rol magnific au fiecare dintre ele?)

  1. Jad

Mulți o consideră o piatră norocoasă, fiind supranumită „Piatra Raiului”. De ce? Pentru că dincolo de faptul că te ajută în îndeplinirea obiectivelor tale, specialiștii susțin că ajută la calmarea sistemului nervos și la menținerea sa sănătoasă, emite energie vindecătoare pentru ficat, vezică și rinichi. Mai mult chiar, printre proprietățile ei energetice se numără și faptul că este un vindecător emoțional, promovând prosperitatea.

Cristale naturale pentru somn

  1. Malachitul

Este denumit și „Piatra Transformării” datorită numeroaselor sale proprietăți. Printre ele, se numără faptul că ne protejează aura de energiile negative, ajutându-ne totodată să fim echilibrați emoțional. Malachitul mai poate fi asociat cu abundența, descoperirea, creativitatea. Extrem de interesant mi se pare faptul că este recomandat celor care suferă de rău de călatorie, ajutând totodată la relaxare, dar și la eliminarea toxinelor din organism. Așa că, dacă vă doriți prosperitate financiară, echilibru emoțional, dar și relaxare, malachitul este piatra indicată pentru voi!

Cristale protectoare calatorii

  1. Ametistul

Supranumit „Piatra Sfântului Valentin”, la romani, „Hemag” la egipteni, „Ahlamah” la evrei, ametistul este o piatră regală, care are proprietăți remarcabile. Datorită proprietăților sale vindecătoare, ideal ar fi să-l purtăm sub formă de bijuterie ca să-l avem cât mai aproape de corpul nostru tot timpul.

Cristale naturale pentru somn

  1. Howlit

Pentru cei care nu știau, numele său provine de la descoperitorul său, Henry How. De-a lungul timpului, i-au fost asociate proprietăți multiple de către specialiștii în domeniu, fiind indicată celor care au insomnii, ajutând la calmare, absorbind furia, dar și la reducerea stresului. Ce mi se pare extrem de interesant este faptul că își exercită aceste proprietăți nu numai asupra oamenilor, ci și asupra animalelor. De aceea, este indicat, dacă animalul tău de companie este irascibil, să strecori o astfel de piatră în locul unde se odihnește, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Una dintre proprietățile care i se asociază este ajutorul acesteia în caz de dureri de dinți și de oase, în afecțiuni precum reumatismul. Este indicată tuturor celor care au deficiențe de memorare sau trec printr-o perioadă aglomerată deoarece te ajută să fii răbdător și să-ți realizezi pas cu pas obiectivele.

Pietre-semipretioase-howlit-brut

  1. Lapis lazuli

Supranumită și „Piatra Comunicării”, este destinată scriitorilor, avocaților și inventatorilor. Genial, nu? Albastrul său răpitor, cu inserțiile aurii de pirită, ne protejează de gândurile negative și energia negativă a celor din jur. Specialiștii în domenii holistice susțin faptul că stimulează glanda pineală și te ajută să-ți stabilești cât mai clar perspectivele sau drumul ce ți l-ai propus a-l urma. Extrem de util – și de abia aștept să o tastez – este faptul că sunt recomandate pentru problemele fizice extrem de frecvente: migrene, problemele de somn, ale oaselor, reduce anxietatea, problemele de sănătate ale sinusului și multe altele. Estimată ca fiind una din cele mai vechi pietre, lapis lazuli stimulează creativitatea, îmbunătățește nivelul intelectual și reduce stresul. Ajută în cazul deficiențelor de comunicare, te scapă de tracul vorbitului în public și, totodată, încurajează promovarea adevărului și sincerității. Pur și simplu, iubesc piatra asta! Te ține departe de mincinoși! Îți închipui cum ar fi să purtăm toți această piatră și să auzi în jurul tău numai gânduri bune și comunicări sincere?

lapis-lazuli-fericire-pozitiv

Toate bijuteriile îmi sugerează sentimentul de protecție, dovada de iubire și îmi doresc să fie aproape de sufletul celor dragi! Mai sunt 20 de zile până la Paște! Pentru mine, asta înseamnă familie, bucurie, relaxare, dar, mai ales, cadouri! Dintotdeauna mi-a plăcut să fac surprize celor dragi și să le ofer câte ceva util, dar și cu o semnificație aparte, și tare aș vrea să le fac o bucurie.

  • Nepoțica mea, ce este o domnișoară deja ajunsă la maturitate, ar fi de-a dreptul încântată dacă aș opta pentru bijuterii pentru dragoste: doar îmi doresc să o știu fericită și împlinită.
  • Ar fi o alegere perfectă dacă pentru socrul meu aș opta pentru seturi de cristale terapeutice. El are cu adevărat nevoie de un adjuvant în perioada asta a vieții, care să îi amelioreze măcar o parte din problemele de sănătate.
  • Jumătatea mea de suflet, pun pariu că ar fi pur și simplu încântat dacă i-aș spune că bijuteria pentru prosperitate este cadoul său de Paște. Abundență și prosperitate să fie!
  • Prietenei mele cele mai bune i-aș oferi bijuterii pentru protecție! N-ați văzut om mai superstițios ca ea! Să nu treacă pisica neagră, să nu fie vineri 13 și câte și mai câte! Acum, știu sigur că, purtând această bijuterie, se va simți pe deplin protejată!
  • Mamei soacre îi voi oferi bijuterii din pietre semiprețioase. Eleganța și puterea lor terapeutică știu sigur că o vor cuceri pe loc!

Vestea bună pe care am să o împărtășesc cu voi este faptul că pe acest site se găsesc bijuterii cu pietre specifice fiecărei zodii. Cu toții suntem speciali, astfel încât te las mai bine pe tine să-ți alegi și să descoperi singur ce bijuterie ți se potrivește în funcție de zodia ta! Partea cea mai importantă este că toate produsele vin însoțite de certificate de garanție și conformitate, primind informații 100% corecte despre produsul ales de tine.

Indiferent de alegerea făcută, îți garantez că sufletul tău îți va mulțumi!

 

P.S.

Dacă vrei cu adevărat ca aceste cristale să-și exercite proprietățile, specialiștii recomandă să le speli de cel puțin trei ori pe săptămână, sub jet de apă rece, pentru a le curăța în mod frecvent deoarece este știut faptul că ele absorb energiile din jur.

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2020.

Sursă foto: http://www.stonemania.ro

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s