Aquatique, ideală pentru tine și cel mic!

27500339_1789498401072162_4498055654196612566_o

Dragă mami,

Știu că din clipa în care ți-ai ținut pentru prima oară copilul în brațe, acela a fost restartul care ți-a dat tone de motivație și forță! A fost poate cel mai onest și frumos moment din viața ta! Tu și Micul tău univers, ce ți-a umplut inima de bucurie dintr-o singură privire! 

Din acel punct, totul capătă un nou sens, o nouă valoare.
Ce ți-ai promis când l-ai ținut prima oară în brațe? Ca o să-l iubești necondiționat si o să lupți să îi oferi tot ce este mai bun! Doar tu știi care sunt lucrurile mărunte care îți redefinesc esența vieții, ori ce este mai bun pentru tine și micuțul tău îngeraș! Așa e?

Din acel moment te gândești: Care este primul lucru pe care vrei să îl oferi?

O hrană cât mai sănătoasă și propice dezvoltării lui. Iar dacă inconvenientul hrănirii naturale survine, te gândești implicit:

  • Care este cea mai bună apă pentru prepararea formulei de lapte?

Timpul se scurge atât de repede, încât în câteva luni te trezești iarăși marcată de întrebări.

  • Care-i cea mai bună apă pentru prepararea hranei bebelușului?  Dar pentru hidratare?

Sunt momente ce survin implicit în noua postură de mamă. Sunt momente în care trebuie să analizezi, să iei decizii privind micul tău îngeraș, pornind chiar din primele zile de viață. Trebuie să-ți asumi faptul că de alegerea ta depinde sănătatea celui mic și implicit dezvoltarea lui armonioasă în viitor.

Și uite așa, pășești cu pași timizi pe un teren nou, ești copleșită de o avalanșă de informații, iar uneori devii nesigură în privința alegerii perfecte, petrecând timp prețios pentru a afla ce i se potrivește mai bine bebelușului tău. Regula e universal valabilă, fie că vorbim de simpla alegere a apei pentru prepararea formulei de lapte sau pur și simplu de varianta de hidratare optimă a micuțului  tău. Un lucru ce-ți părea extrem de simplu înainte de a deveni mamă devine dintr-o dată, după apariția copilui, un element cheie de o importanță maximă. Vigilența ta devine acvilică, devii un mic cercetător care studiază sârguincios toate etichetele și citești cu nesaț toate informațiile, reușind să realizezi adevărate studii comparative privind produsele administrate bebelușului tău.  Poate că peste unele lucruri mai poți trece cu vederea, însă când e vorba de hrana copilului tău, vigilența ta capătă proporții nebănuite.

Am căutat, am comparat în funcție de compoziție și cantitatea de minerale, în alte cuvinte: nu te pune cu o mamă care își dorește ce-i mai bun pentru copilul ei! De multe ori însă, amalgamul de informații ce-l primim prin intermediul diverselor mijloace de comunicare existente ne face să fim indeciși, dar cu perseverență reușești, într-un final, să alegi produsul ideal pentru tine și familia ta. 

Mărturisesc sincer că după analiza comparativă a mai multor tipuri de apă minerală, realizate cu minuțiozitate de chimist, alegerea mea a fost Aquatique din mai multe considerente.

IMG-20181205-WA0013

 Ce numesc eu o apă sigură și cu nivel înalt de calitate?

1. Un factor decisiv pentru mine a fost conținutul extrem de scăzut de sodiu, aspect benefic pentru bebeluși, dar și cu un conținut scăzut de minerale al apei, sub 120 mg/l (104 mg/l).

2.  Am ales o apă minerală naturală oligominerală, izvorâtă din inima Munţilor Carpați, la o altitudine de 1.100 m, din zona protejată a Parcului Natural Bucegi din rezervaţia naturală Abruptul Prahovean. Apă minerală românească, pură, autentică.

3. Este confirmată de către specialiști, fiind recomandată de Societatea Națională de Pediatrie, atât pentru bebeluși, cât și pentru întreaga familie.

4. Este recomandată de Institutul pentru Ocrotirea Mamei și Copilului „Alfred Rusescu”, ca fiind destinată preparării hranei sugarilor.

5. Este indicată de altfel în consumul întregii familii, datorită consumului redus de minerale, fapt benefic în hidratarea și purificarea organismului. Odată cu alegerea apei minerale pentru cel mic, faci o alegere de lungă durată, cu rezultate benefice asupra sănătății sale în timp.

6.  A fost desemnată în 2017 de către  Forbes Romania: “Cea mai bună apă minerală plată pentru sugari și copii mici”.

7. A primit în anul 2008 distincția „Grand Gold Medal“ de la Institutul Internațional de Selecție a Calității – Monde Selection Bruxelles.

8. A fost desemnată cea mai bună apă minerală plată pentru sugari și copii mici de către mame, conform unui studiu realizat de revista Forbes România în colaborare cu agenția D&D Research, în perioada iulie – septembrie 2016. Acesta a inclus opiniile mamelor, cu vârsta între 22 și 35 de ani, care au copii cu vârste între 0 și 5 ani, și care locuiesc în 41 de orașe din România cu peste 50.000 locuitori.

9. Vestea bună este că nu este recomandată strict sugarilor și copiilor mici, ci și întregii familii. O poți folosi pentru hidratarea ta și a întregii familii, dar și pentru prepararea ceaiurilor, deoarece prin fierberea apei de la robinet nu se elimină nitriții și alte metale grele. Utilizată pe termen lung, Aquatique ajută la menținerea unui stil de viață  sănătos, purificarea organismului, ajutând totodată la eliminarea excesului ponderal.

10. Pentru că mi-a recomandat-o medicul.

Înarmată până în gât cu informații concrete, am ales să consult părerea medicului, așa cum consider că este normal ca fiecare părinte să o facă, pentru a avea confirmarea sau informarea exactă și corectă  privind alimentația bebelușului. Am ales să mă informez dintr-o sursă  de încredere, pentru a înlătura orice urmă de susceptibilitate apărută ulterior. Am avut norocul să întâlnesc un om deosebit, dedicat profesiei care cu răbdare mi-a răspuns la avalanșa de întrebări pe care i le adresam necontenit.

  • Care este apa perfectă pentru prepararea hranei bebelușului?
  • Se fierbe?
  • Se poate administra ca atare?

Pentru că au fost o serie de multe întrebări, dar și o multitudine de informații oferite, am primit înțelegere din partea acestuia, oferindu-mi răspunsuri profesionale bazate pe ani întregi de experiență.

Tot ce pot să vă pun e că munca mea de informare nu a fost în van și am realizat că alegerea făcută de mine în privința apei minerale a fost una corectă, astfel încât micile temeri care se strecoară în sufletul unei mame să fie înlăturate pe deplin.

IMG-20181205-WA0016

Singura apă pe care o recomandăm de ani de zile mămicilor este Aquatique, care doar se încălzește și se prepară laptele” a fost răspunsul doctorului meu.

Aquatique și-a căpătat astfel un loc binemeritat în meniul celor mici, dar și celor mari, loc câștigat prin calitate și garantat de profesioniști. Avem grijă ca să nu ne lipsească, ne aprovizionăm constant, așa că oricând veți dori să întrebați un consumator Aquatique, bazați-vă pe noi!

Știu cât ești de ocupată, dragă mămică! Timpul este o variabilă prețioasă pentru noi toți, de aceea am ales să-ți împărtășesc câteva gânduri adunate din „dramul” de experiență proprie. Poate că nu sunt o specialistă în domeniu, dar aleg să mă adaptez din mers, să mă informez, să testez iar apoi să scriu, în speranța că poate va ajuta pe cineva, salvându-i timp prețios. M-aș bucura să te ajute !

25588184_1746670172021652_1215642070739436806_o

Tu ce apă folosești pentru prepararea hranei sau hidratarea bebelușului tău? 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s