A început Spring SuperBlog 2018!

E martie! Calendaristic, ne bucurăm din tot sufletul că a venit primăvara. În realitate, dacă aruncăm o privire afară, s-ar putea să fim un pic dezorientați de zăpada ce ne îmbie la sărbătorile de iarnă, iar dacă ai pus piciorul în prag, gerul năprasnic te va trezi rapid la o realitate pe care nu considerai întocmai adecvată sosirii mult așteptatei primăveri. Totuși, să nu ne descurajăm și să încercăm să facem, cu câte o floare, primăvară măcar în sufletele persoanelor dragi! Pun pariu că zâmbetele lor vor reuși să ne aducă căldură în suflete, să ne sporească creativitatea într-un mod cu totul inedit. Poate că, totuși, vremea de afară ne va aduce mult mai multă inspirație și vom îndrăzni să zăbovim un pic mai mult, cu gândurile noastre, încurajându-ne să le transpunem în fapte ce ne fac viața mai frumoasă.

bannerSpringSB18

 

Extrem de interesant și provocator pentru mine, în egală măsură, mi se pare cea de-a 16-a ediție a competiției de blogging creativ Spring SuperBlog pentru anul 2018.

Condiția esențială este să ai un blog cu o vechime de cel puțin 3 luni, cu minim 20 de articole publicate, vârsta de minimum 14 ani și multă creativitate și perseverență.

 

Cum te înscrii în competiția Spring SuperBlog 2018?

Dacă ești nerăbdător să afli mai multe, nu ezita să accesezi pagina competiției, de unde poți afla cât mai multe detalii. Vestea bună este că astăzi s-a dat startul în această provocatoare competiție! Așa că nu mai sta pe gânduri! Spring SuperBlog 2018 este șansa ta să-ți demonstrezi talentul creativ!

 

superblog-spring-logoP.S. Nu ezita să-ți faci noi prieteni prin comunitatea SuperBlog, o adunare frumoasă de bloggeri români, din țară și din diasporă, ce abia așteaptă să te cunoască!

Tu te-ai înscris în competiția Spring SuperBlog 2018?

 

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2018.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s