Peste provocări de vrei să treci cu brio, încearcă Active Snack Campofrio!

De multe ori suntem tentați de a privi pragmatic lucrurile și a ne limita doar la a cronometra cât sport facem și câte calorii am consumat. Face parte din programul multora dintre noi. Nu mă pot pronunța dacă e bine sau rău, dar câteodată stau și mă gândesc cum era când eram copii și alergam toata ziua, fără a număra pașii făcuți sau minutele petrecute jucând handbal, fotbal sau volei împreună cu prietenii din copilărie. Culmea e că practicam toate aceste sporturi cu zâmbetul pe bune, până ne strigau părinții să intrăm in casă, unde, de multe ori, nici nu mai apucam să savurăm cina, deoarece picam frânți de oboseală.

A doua zi o luam de la capăt mult mai inventivi, mult mai dornici de a face ceva nou. Nu cunoșteam sintagma de a ne depăși limitele. Noi știam doar că atunci când reușeam să ne strângem cu toții, fiecare secundă petrecută la joacă era prețuită la maxim, făcând cele mai năstrușnice elemente de acrobație peste tot pe unde apucam. Apoi mergea și o tură „de-a prinselea”, când cel mai rapid reușea să se salveze, râzând cu gura până la urechi. Și ce preferam când eram angrenați în activități atât de plăcute? O gustare sănătoasă, rapidă, menită de a ne reda energia necesară continuării jocului nostru și să ne bucurăm cât mai mult de timpul alături de ceilalți copii.

Fără să conștientizăm, făcând ceea ce ne plăcea, ne alimentam cu o energie emoțională debordantă, simțindu-ne fericiți alături de acei copii. Faptul că ne trezeam cu gândul la bucuria de a ne reîntâlni, avea pentru noi un scop bine definit în activitățile noastre, conturându-ne pe deplin acea energie spirituală, ce ulterior ne-a ghidat, învățându-ne cum să prețuim viața și să ne bucurăm pe deplin de ceea ce ne oferă. Vigoarea și agilitatea cu care ne mișcam era asigurată de energia fizică, izvorâtă dintr-o alimentație sănătoasă pe care părinții noștri aveau grijă să ne-o asigure zilnic. Toate acestea asigurau un stil de viață activ și un echilibru perfect al sănătății noastre.

21314791_840498252767052_7449501439575345561_n

Între timp, copilul, ce odinioară se bucura” de-a prinselea”, a crescut mare și a învățat să guste din plăcerea de a participa la maraton alături de oameni care împărtășesc aceleași idealuri și pasiuni. A învățat să se bucurie de energia și vibe-ul pozitiv ce îl degajă oamenii participanți la festivaluri de muzică și cât e de plăcut să te bucuri de ele în aerul liber al mării. A învățat să râdă cu gura până la urechi în timp ce se bucură de zăpadă, sporturile dedicate iernii, dar mai ales să asculte glasul muntelui ori de câte ori timpul îi permite. Nu a uitat să împărtășeașcă cu ceilalți micile bucurii ale vieții și vă îndeamnă și pe voi să deveniți acei copii energici care se bucură de orice mic detaliu pe care îl oferă viața.

23738008_874913942658816_2237158660791957010_o

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi și cred că fiecare dintre noi se încarcă cu bucurie sufletească în preajma celor dragi, construindu-și planuri pentru noul an. Energie debordantă, alături de inspirație, oameni iubitori de frumos și cu o sete zdravănă de viață îmi doresc pentru noul an! Și tare mi-ar plăcea să cred că nu sunt singura care își dorește acest lucru! Sunt activități care ne încarcă bateriile cu energia de care avem atâta nevoie! Poate că mulți ar spune: Îți este atât de ușor de zis, dar știi cât este de greu să materializezi acest lucru în realitate?

  1. Cum poți gestiona situația stresului în trafic, când rămâi blocat minute în șir sau chiar o oră pe un traseu, pe care în mod obișnuit îl parcurgi în 8 minute și ți se face foame?
  2. Cum te descurci când ți-e foame și dorești o gustare rapidă, deoarece trebuie să intri într-o ședință sau ai sărit peste micul dejun?
  3. Cum poți să ai o gustare sănătoasă, fără aditivi și coloranți?
  4. Cum pot servi o gustare rapidă și sățiosă, dacă eu sunt genul sportiv?
  5. Crezi că există o gustare energizantă, dar în același timp sățioasă și cu puține calorii?

Recunosc! Am trecut și eu destul de frecvent prin aceste situații. Pentru toate aceste întrebări am un singur răspuns, redat în spiritul sărbătorilor ce stau să ne bată la ușă.

Aho, aho, copii și frați,

Veste bună vreau s-aflați,

Pe blog să vă adunați,

De vă place, ascultați!

S-a lansat cu brio,

Active Snack Campofrio,

O gustare sățioasă

Rapidă și sănătoasă,

Fără lactoză și gluten,

Ți-e de-acum un bun prieten.

La birou sau pe terasă,

Sau poate la tine acasă,

Pe drum, în călătorie,

Prefera-vei dintr-o mie.

Plin este de proteine,

Energia o susține.

Fără arome, coloranți

Pentru oameni performanți.

De ești sedentar de fel,

Sau ai obosit nițel,

E cu tine la-ndemână

În fiece zi din săptămână.

Cu puține calorii,

Bun în preajma Sărbătorii,

Delicios și nutritiv,

Ce zici, dorești un Active?

15895762_717036868446525_3948406191353711617_o

Este răspunsul pe care îmi doresc să-l împărtășesc cu voi și pe care l-am descoperit acum, spre sfârșit de an, după ce l-am tot căutat un an întreg prin magazine. Recunosc că sunt ca și voi o fire activă căreia îi place cât e ziulica de lungă să fie implicată în activități cât mai diversificate, dar știu exact ce să-i asigur organismului pentru o funcționare optimă.

  • Poate că am reminiscențe din copilărie, deoarece nu-mi place să pierd timpul alocat activităților preferate și îmi doresc să fiu pregatită în cazul în care simt nevoia unei gustări energizante, cu proteine din carne, ce mă revigorează din plin. Campofrio Active Snack are 26g la 100g de produs, fix sursa de energie de care ai nevoie într-o zi.
  • Poate că nu mai am nevoie de bagheta magică, pe care mi-o doream în copilărie, pentru a găsi răspunsurile la întrebările mele, ci, devenind adult, găsirea soluțiilor aferente problemelor ivite este ideală. Campofrio Active Snack se deosebește de alte snack-uri și prin ce NU are: nu are coloranți, nu are potențiator de aromă și este fără gluten și fără lactoză.
  • Poate n-am știut unde să caut, dar am descoperit în Auchan, Cora, Carrefour, Kaufland și Rompetrol un nou stil de snacking, batoanele energizante pe bază de proteine Active Snack Campofrio, ce nu trebuie să fie păstrat la rece, datorită membranei protectoare inovative, ce păstrează prospetimea snack-ului si la temperatura ambientală!

active snack campofrio

Acum știu sigur că, indiferent în ce oraș sau pe ce drum al țării aș colinda, voi avea soluția optimă la îndemână pentru o gustare sănătoasă. Indiferent de anotimp sau activitate, fie că urc pe munte sau poate doar fac o plimbare în parc, fie că nu am reușit să îmi servesc micul dejun pe îndelete, voi face alegerea potrivită.

Și pentru că o veste bună nu vine niciodată singură, află că dacă stilului tău de viață i se potrivește Campofrio Active Snack și achiziționezi produse Campofrio Active Snack până la finalul lunii ianuarie, te poți înscrie pe site-ul http://www.activesnack.ro/  și poți câștiga premii săptămânale.

Nu e grozav? Ai devenit deja curios să descoperi mai multe? Sfatul meu: Încearcă-l și tu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s