SideraQuartz sau cum să-ți renovezi locuința cu stil și calitate

Recunosc! M-am îndrăgostit de el încă de prima oară, când l-am văzut într-o vacanță în Spania. Frumusețea lui emana o eleganță aparte, căreia, mărturisesc, că îți era greu să-i reziști indiferent de gusturile tale în materie de stil. A fost primul sentiment care m-a copleșit încă din primele secunde când l-am zărit, dar calitatea lui forte, cu ajutorul căreia m-a cucerit, a fost capacitatea magnifică de a face față oricăror agresiuni externe și de a-și păstra, în același timp, aspectul șlefuit și elegant, în timp ce simțul meu tactil e răsfățat pe deplin.

M-am întors acasă, dar gândul meu fuge adesea către el, amintindu-mi cu plăcere de momentele trăite astă-vară. Resimt încă aerul proaspăt ce îmi domina diminețile, în timp ce urma pașilor mei crea o conexiune unică. Acest sentiment aș vrea să îl trăiesc în fiecare zi, în intimitatea casei mele, și să fie impulsul ce mă motivează în a-mi începe ziua într-un mod plăcut.

Când îţi doreşti ceva cu adevărat, Universul întreg conspiră în favoarea ta

Paulo Coelho

Sunt gânduri scrise, învăluite de aroma ceaiului meu aburind, cu scorțișoară și cuișoare, ce mă îndeamnă să-mi fac bilanțul realizărilor în acest an, dar totodată să-mi completez wishlist-ul meu în 2018. O să încerc să-l fac parte integrantă prioritară în proiectele mele aferente anului 2018 și totodată din ceea ce îmi place să numesc acasă. E un termen ce pentru mine degajă intimitate, libertatea de a te bucura de ceea ce îți place, înconjurat de suflete dragi. Chiar dacă sunt o fire visătoare, mărturisesc că nu îmi fac iluzii deșarte, iar dorințele mele au un puternic corespondent ancorat în realitate din plin.

Astăzi e ziua cea mare în care m-am hotărât! Anul 2018 o să fie anul schimbărilor… sau mai concret al renovărilor! Nu o să mai visez la el, ci o să acționez, iar planul meu iminent va fi să aduc o bucățică din valențele sale deosebite în căsuța mea! Dacă ar fi să-i cercetez trecutul, aș fi încântată să descopăr că în trecut japonezii îl denumeau bijuteria perfectă, simbolizând spațiul infinitului și al purității. Acest sentiment îmi doresc a-l resimți ori de câte ori pășesc pragul casei mele! De aceea l-am ales pe EL, QUARȚUL.

cuarț

Îmi doresc să am un sentiment unic încă de la intrarea în casă, așa că mi-am propus ca holul casei mele să fie decorat în întregime cu o pardoseală din quarț, LUXURY WHITE STONE, care să mă surprindă de fiecare dată cu frumusețea și rezistența ei aproape indestructibilă, păstrându-și, în același timp, odată cu scurgerea timpului acel sentiment de nou în fiecare zi.

sidera-portofoliu-big-21-600x600

Dar pavarea cu pardoseală din quarț nu se va opri aici. Va cuprinde întreaga suprafață a casei mele, dorindu-mi ca atât dormitoarele, cât și sufrageria, să fie pavate cu același model și nuanță de pardoseală din quarț. Recunosc că-mi surâde din plin ideea să fac această investiție și datorită faptului că pardoseala și mobilierul din quarț, sunt ușor de întreținut, rezistente la apă, dar mai ales sunt produse din materiale naturale. Să-ți începi fiecare dimineață, răsfățându-ți picioarele la atingerea pardoselii din quarțul, e un vis ce se apropie cu pași repezi de materializare. Ce-ți poți dori mai mult?

sidera-portofoliu-big-10

Pașii mă vor purta către bucătărie. Nu îmi doresc ca acolo vraja să se rupă! Așa că mi-am propus înlocuirea gresiei cu același tip de quarț, ca și în hol, creând impresia unui spațiu extins. Blatul insuliței din mijlocul bucătăriei va fi înlocuit cu unul nou, din quarț de culoare albă, RIBBED STONE ICE, cu inserțiile ei granuloase ce-ți fură privirea, inspirându-ți o poveste nouă de fiecare dată. Dacă ar fi să adaug calitățile quartului: de a fi rezistent la abraziune, zgâriere, ciobire, spargere, temperaturi înalte, îngheț si dezgheț, alegerea mea în privința blatului și pardoselii din quarț mi se pare perfectă și pe deplin justificată, datorită cumulului de calități superior-calitative, certificate ISO, quarțul fiind recomandat în magazine, centre comerciale, aeroporturi, stații sau muzee.

sidera-portofoliu-12

După renovarea sufrageriei, dormitoarelor, holului și bucătăriei cu ajutorul pardoselii și mobilierului din quarț, îmi voi concentra toată atenția asupra băii, spații extrem de importante ce definesc calitatea unei vieți sănătoase în intimitatea casei tale. În toată această ecuație, quarțul va fi numitorul comun, datorită calităților sale antibacteriene, rezistenței la agresiunile externe, antiderapant, dar și la produsele chimice din gospodărie, acizi, solvenți și mucegai.

sidera-portofoliu-big-16.jpg

Astfel, am început să cercetez. Unde l-aș putea găsi în România, dacă s-ar potrivi cerințelor mele și tot felul de întrebări cărora mărturisesc că le-am găsit răspunsul pe SideraQuartz. Gama diversă de produse din quarț oferită de acest site îți oferă libertatea de a realiza combinații inedite, menite să se potrivească pe deplin cerințelor tale. Iar dacă dorești surse de inspirație, nu ezita să răsfoiești portofoliul lor, garantându-ți faptul că vei rămâne pur și simplu impresionat și interesat de a-l trece în wish-listul tău din 2018. Mărturisesc din proprie experiență. Tu ce-ți dorești în noul an?

cropped-sidera-logo

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s