Accepți provocarea SHARE&PLAY?

Ploaia bate mărunt și grăbit în geamul bucătăriei mele, dar noi nici nu observăm vremea de afară. Suntem prea concentrați pe noul nostru joc. Doar picăturile de apă de pe geaca lui Rareș, ultimul prieten venit în vizită, ne reamintesc că afară este o zi de sâmbătă ploioasă de noiembrie. Așa se întâmplă de fiecare dată când ne întâlnim toți patru: Andreea umple camera cu râsul ei colorat, ce ne molipsește pe toți, Mircea e tartorul glumelor, iar Rareș e cel mai calm om întâlnit vreodată, ce reușește să ne echilibreze balanța spre normalitate. Aproape fiecare sâmbătă e o nouă provocare pentru noi deoarece ne place să ne adunăm cu toții la varii subiecte de discuție, dar mai ales să testăm noi tentații culinare.

22886076_2054663697880990_9048523571710146909_n.png

În seara asta i-am invitat la mine acasă, iar atracția principală o constituie mâncarea chinezească, pentru care am făcut comandă în grup la WU XING. Eram cu toții nerăbdători să încercăm noile specialități, dar mai ales să încercăm noile motive de distracție cu bețișoarele și cutiile chinezești. Așa că, dacă îndrăznești să tragi cu ochiul în bucătăria mea, vei vedea patru oameni cu mare chef de distracție ce abia au savurat gustoasa mâncare chinezezscă, iar acum sunt precum niște copii nerăbdători să desfacă cadourile lui Moș Crăciun. Sunt râsete amestecate printre contradicții verbale despre ce să construim ca să intrăm în joc cu cele 12 cutii goale.

22221691_2014686848545342_1558524271777495575_n

– Eu aș spune că dacă tot plouă afară, să le aliniem pe toate și să construim un dragon, deoarece, în credința chinezească, dragonul cornut e cel care aduce ploaia pentru recolte, spuse Rareș.

– Haideți să fim exact așa cum suntem noi veseli, se auzi glasul Andreei.

E un joc, nu-i Jumanji,

Cu chef mare de distracție

Construiești interesanți É MO JHI,

Mănânci până la saturație!

– Dar creativă mai ești Andreea. Aceasta este formula de început a jocului, înainte de a începe să construim cu bețișoarele și cutiile chinezești? Dacă nu e, te felicit pentru inspirație și recunosc că-mi place teribil ideea. Uite, zâmbărețul poate fi  Mircea. Sau nu, cred că seamănă mai bine cu Andreea sau Adriana. Stați să vă privesc pe fiecare mai aproape, spuse Rareș amuzându-se în timp ce-și schimonea expresia feței în diferite ipostaze. Am decis! Cu siguranță e Andreea! Uită-te la ea cât de copios râde. E regina Smiley É MO JHI. Are o gură până la urechi!

– Dar ce ai spune tu dacă morocănosul acesta posomorât ești tu? Replica glumeață a Andreei ne făcu pe toți să ne ațintim privirea asupra lui Mircea, ce se străduia să nu râdă afișând o figură supărată, după care încercam să o construim din cutii și bețișoare chinezești.

– Așa de morocănos mă vedeți? Cred că de la ploaie vi se trage părerea din seara asta. Bine dragii mei prieteni, dacă voi credeți că așa de supărăcios și nesuferit sunt, în seara asta eu sunt Grinch É MO JHI. Făceți-mi repede și o fotografie că nu vă veți întâlni cu mine așa cam des.

– Dar nu-ți fac doar ție fotografie, ci și construcției noastre din cutii, le încărcăm pe site și putem câștiga numeroase premii, am adăugat eu.

– Premii ai zis? Mircea sări ca ars, nemaivăzându-l atât de entuziasmat de la ultimul meci de tenis al Simonei Halep. Dar dacă am face Marele Zid Chinezesc din cutii? Sau cum ar fi să călătorim pe Drumul Mătăsii?

– Și când ajungem noi la 21.196,18 kilometri lungime cât are Marele Zid Chinezesc? Andreea râse din nou.

– Cu muncă și perseverență, spuse Mircea. În fiecare weekend sau ocazie cu care ne vom întâlni, vom comanda mâncare chinezească de la  WU XING și astfel vom construi la ”Noua Minune Ale Lumii”.

– Crezi că se va vedea de pe Lună? Andreea zâmbea enigmatic, de această dată, la propunerea lui Mircea.

– Zidul nostru? Nu știu sigur asta, dar știu că în următoarea lună sigur vom avea ceva de muncă. Totul e să avem chef de distracție și un apetit pe măsură. Ne putem întâlni sâmbătă de sâmbătă la mine acasă să construim cu trudă și dedicare, completez eu discuția.

– Nicio problemă, vă ajută Rareș dacă sunteți în impas. Pot mânca porție dublă, sau dacă mă străduiesc, poate chiar triplă, de mâncare chinezească. E atât de gustoasă! Ce nu fac eu pentru Marele Zid Chinezesc? Uite Adriana, o să-l construim ca să poți participa la marele maraton ce se organizează acolo. Dar eu te susțin. Nu știu dacă voi putea urca și coborî cele 3.700 de trepte, dar fac tot ce pot să te ajut să începem să-l construim.

– Începem încă din seara asta cu primul metru! Credeți că mai putem comanda în seara asta încă un metru? Sunt arhitectul șef și cred că ar trebui să muncim cu toții pentru Marele zid. Comanzi tu telefonic, Mircea, pentru toți sau eu prin aplicație ori online?

Dacă v-ați zăpăcit complet, permiteți-mi să vă explic. Ne-a luat valul distracției, dar mai ales al campaniei atractive derulată de WU XING. Oricine poate participa la campania SHARE&PLAY. Totul e să ai chef de distracție, de mâncare chinezească și premii. O idee de perecere a timpului liber cu prietenii extrem de creativă și interesantă!

Superblog-SharePlay-800x800px.jpg

  • Condiția principală pentru a intra în cursa de câștigare a Marele Premiu al campaniei, un smartphone Huawei P10 Lite, sau premiilor săptămânale este doar să comandați prin aplicație, online sau telefonic și în grup cât mai mare mâncare WU XING.
  • Vă alegeți una dintre cele 4 provocări de pe site-ul firmei: 1 METRU, É MO JHI, LOTUS, DRAGONIADA.
  • Inventivitatea voastră este cea mai frumoasă calitate de care trebuie să dați dovadă. Provocați-vă imaginația și construiți din cutiile WU XING, tot ce vă trece prin cap!
  • Nu uitați, însă, să-i faceți o fotografie capodoperei realizate din cutiile WU XING, și să o încărcați pe site.
  • Veți fi înscriși în concurs, dar grăbiți-vă, deoarece pe 15 decembrie este finalul campaniei și data la care va fi anunțat marele câștigător.

Accepți provocarea SHARE&PLAY?

Acest articol a fost redactat pentru SuperBlog 2017.

 

Credit foto: Wu Xing Mâncarea Chinezească și wuxing.ro

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s