Soluții financiare facile

„S-a adeverit prognoza meteo și uite că s-a stricat vremea de-a binelea!” gândesc cu voce tare, aruncându-mi în grabă privirea pe geam, în timp ce mă îndrept dis-de-dimineață ca un zombie spre expresorul de cafea. Vântul ce suflă cu rafale puternice printre crengile copacului de sub fereastra mea ciocănește necuviincios în geam, provocându-mă parcă să privesc iarăși spre fereastră.

10321725_1497562947184711_3843002900319313585_o

„Unde sunt cele 28 de grade din zilele trecute?” mormăi în timp ce îmi pregătesc momentul unic de savurare al cafelei din fiecare dimineață. Am învățat pe de rost sunetul aromatei licori și chiar secundele cât durează prepararea ei. Expresorul de cafea mi-e prieten bun și în fiecare dimineață se străduie să-mi facă ziua mai bună, indiferent de vreme. Apăs butonul magic și aștept… tot aștept… dar, surpriză în această dimineață se pare că s-a stricat și vremea și odată cu ea parcă și electrocasnicele.

M-am trezit instant din amorțeala acelei dimineți ploioase de octombrie. După câteva încercări eșuate, abandonez bătălia. E stricat și trebuie înlocuit, asta e cea mai bună soluție! Îmi fac rapid în minte o balanță de verificare a soldului existent în portofelul meu din această lună și am parte de o altă surpriză neplăcută: trebuie să aștept până luna viitoare, deoarece luna aceasta nu-mi pot permite nicio achiziție nouă din cauza cheltuielilor avute. Poate că pentru mulți un expresor nu reprezintă un lucru de maximă necesitate, însă pentru mine prepararea cafelei în acest mod este un ritual cu tradiție de câțiva ani buni, de la care nu fac rabat niciodată.

Ignor și vântul, ignor și ploaia ce începe mărunt să picure cu stropi mărunți, ignor toate veștile rele din această și mă gândesc la o soluție salvatoare. Andrei mă poate împrumuta oare? Să-i dau de un telefon? Negativ e răapunsul pe care-l primesc după câteva minute de conversație. Corina? Negativ, tocmai și-a cumpărat un cățel Yorkshire. „E așa drăguț, vino să-l vezi! Referitor la un împrumut, chiar că nu te pot ajuta”. Doar pentru 20 de zile dragi prieteni! Doar atât! După alte câteva încercări eșuate de împrumut printre prieteni, mă declar înfrântă la capitolul împrumut bani prieteni și îmi împart necazul cu bunul meu atotștiutor, Google-ul.

telecredit_credit_rapid_online

Ce îmi doresc? Credit cu dobândă 0! Tastez rapid cuvintele, ca o sinteză a dorințelor mele și accesez site-ul ce-mi promite că-mi oferă acest lucru. Descopăr o modalitate extrem de facilă de a face un împrumut online urgent pentru a rezolva situația ivită pe telecredit.ro.

Creditul fără costuri funcționează foarte simplu. Soliciți un împrumut, completezi formularul și primești banii!

În perioada 1-31 Octombrie 2017 pentru primul credit accesat, au o ofertă imbatabilă:

  • 0% Dobândă
  • 0% DAE
  • 0 comisioane
  • 0 costuri

Încerc să-mi fac o analiză SWOT a bugetului, în ce sumă mi-aș putea permite să mă încadrez pentru achiziționarea unui expresor nou. Constat că mă pot încadra să-mi achiziționez și alte produse. Răsfoiesc online ofertele apetisante din această perioadă și, pe lângă expresorul de cafea, găsesc extrem de convenabil și un miniblender portabil, pe care de mult mi-l doream pentru un smoothie plin de energie și vitamine în diminețile grăbite. Pe ofertă sunt și capsulele de cafea exact cum îmi plac mie (iau 3 seturi ca să-mi ajungă măcar o lună) și un set de cești pentru cafea cu tematică de Halloween, pentru că se apropie și vreau să fiu în spiritul sărbătorilor.

Fie că vorbim de o urgență medicală, cauzată de o măsea care nu te lasă să dormi nopțile, vrei un împrumut până la salariu sau pur și simplu te-ai decis să te muți, telecredit.ro este soluția ideală, cea mai simplă și facilă la care poți apela.

Mă uit atent la laptop. Oare nu merită și el o versiune actualizată ?

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2017.

Credit foto: telecredit România

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s