Descoperă importanța limbilor străine cu Swiss Solutions!

Salut !

Ai încercat vreodată acest mic exercițiu, de a afla în câte limbi străine poți spune „Salut”? Dar cum ar fi oare ca măcar să putem da binețe în 80 de limbi străine? Ar fi incredibil, nu? Dar dacă ți-aș spune că poți aprofunda profesional oricare dintre aceste limbi străine? Dacă și tu îți dorești același lucru, atunci te asigur că informațiile de aici sunt exact ce căutai de mult timp!

foto 1

Ai cunoscut familia Swiss Solutions? Încă nu? Sunt plini de creativitate,  buni strategi și te încarcă mereu cu energie pozitivă! Fac o treabă grozavă și nu strică să îi cunoști, deoarece este imposibil să nu apelezi măcar o dată la serviciile lor!

Calitatea lor de bază este să transforme problemele tale în succese. Ei știu secretul, deoarece au înțeles că sufletul unei culturi este limba. Fiecare traducere realizată de ei are o  poveste unică, iar în prezent realizează traduceri specializate în 80 de limbi, sute de combinații de limbi și servicii în peste 50 de limbi.

Cursuri de limbi străine

Orice limbă este o înfăţişare a spiritului omenesc; cu cât mai multe limbi învaţă cineva, cu atât mai multe laturi cunoaşte mintea sa, şi, prin urmare, cu atât mai multilateral devine el însuşi.

Mihai Boiagi- filolog

Oameni deschiși și altruiști și-au propus să nu păstreze secretele doar pentru ei! În stilul optimist și profesional caracteristic au inițiat un proiect nou-nouț: cursuri de limbi străine pentru firme. Dacă îți dorești să fii profesionist, comunicând într-o limbă străină adecvată sectorului tău de activitate, ar fi bine să nu-l ratezi!

Cui se adresează?

Firmelor din domenii de activitate diverse. Dacă ești o persoană activă din punct de vedere profesional este imposibil să nu fii la curent cu evoluția cerințelor competitive actuale, indiferent de domeniul în care activezi. Într-o economie în expansiune la nivel mondial, condiția esențială pentru a prospera este cunoașterea unei limbi de circulație internațională la un nivel profesional avansat, în funcție de domeniul de interes.

Rentează?

Pe o piață competitivă a mediului de business, pentru un succes garantat trebuie să investești în continua perfecționare a resurselor umane, deoarece ei sunt specialiștii care asigură bunul demers al lucrurilor și implicit succesul unei firme.

Învățarea unei limbi străine nu înseamnă doar să înveți alte cuvinte pentru aceleași lucruri, ci să înveți alte moduri de a gândi asupra lucrurilor.

Flora Lewis- jurnalist american

De tine depinde unde ești acum și unde îți dorești să ajungi!

De ce  Swiss Solutions?

Agenția de traduceri Swiss Solutions este mai mult decât un furnizor de servicii de traduceri! Este  precum o famile plină de energie și bună dispoziție, ce a reușit să devină cea mai mare companie în domeniu de pe piața din România în ultimii 13 ani. Nu a fost deloc ușor pe o piață extrem de competitivă, dar au reușit prin profesionalim, muncă asiduă și încrederea în forțe proprii.

Rezultatele nu s-au lăsat prea mult așteptate, fiind câștigătorii următoarelor distincții:

 • Premiul I pentru rezultate economice deosebite pentru activități de traducere scrisă și orală (interpreți) la categoria Întreprinderi mici premiate la cea de-a XXIII-a ediție a Topului Firmelor din Județul Timiș.
 • locul 1 în Top Profit România 2016 pentru activități de traducere scrisă și orală (interpreți).
 • locul 1 în Top Afaceri România 2016 Întreprinderi Mici – județul Timiș, pentru activități profesionale, științifice și tehnice.
 • locul 1 în Top Profit – localitatea Timișoara – pentru alte activități profesionale, științifice și tehnice.
 • listați în Topul celor mai importanți 20 furnizori de servicii de traduceri din Europa de Est în anul 2016, conform clasamentului realizat de Common Sense Advisory.

14907123_1244285168950800_974374167488084808_n

De ce te vor ajuta să ai succes?

Beneficiile majore ale absolvirii acestor cursuri de limbi străine pentru firme sunt incontestabile! Dacă domeniul tău profesional este domeniul afacerilor, vei reuși să comunici ceea ce-ți dorești mult mai ușor cu oameni ce vor dori să încheie afaceri cu tine, fiind totodată un câștig personal real și garantat. Cu o experiență de 13 ani în domeniu, Swiss Solutions este cea mai mare firmă din România în domeniul traducerilor tehnice, juridice, IT și gaming, financiar-bancare, medicale, automotive, generale, și marketing.

Avantajele cursurilor de limbi  străine pentru firme:

 • Specializarea în limba străină dorită cu termenii specifici domeniului tău  profesional.
 • Completarea educației de bază cu însușirea unei limbi internaționale în mod profesional.
 • Prin permanenta perfecționare a resurselor umane, se vor facilita participări la work-shop-uri sau conferințe internaționale, având drept consecință un impact pozitiv asupra firmei.
 • Cunoștințele tehnice în combinație cu o limba străină căutată la nivel internațional, garantează solicitare pe piața competitivă  a mediului de afaceri.
 • Indiferent dacă domeniul de activitate al firmei este IT, outsourcing, turism sau marketing, pentru un grad de încredere și profesionalism ridicat cunoașterea avansată a unei limbi străine devine o necesitate.
 • Permanenta perfecționare a angajaților cheie din firmă, prin înscrierea la cursuri de limbi străine, reprezintă o motivație pentru ca aceștia să rămână în firmă și să se dezvolte în același timp.

Dorești să-i cunoști?

Există două variante prin care Swiss Solutions îți va oferi soluția problemelor tale: prin înscrierea la cursurile de limbi străine pentru firme sau traducerea de documente profesionale, personale, proiecte. Dacă dorești să cunoști acuratețea muncii lor și profesionalismul în domeniu, prin documentele traduse, află că:

14195386_1192380630807921_7499321258240350185_o

 • Îți vor intra la suflet încă din primele 15 minute după ce ai trimis solicitarea de traducere unui manager de proiect.
 • Apoi vei dori să cunoști și restul echipei! Documentului tău îi vor fi analizate cerințele, va fi tratat cu mult respect, asigurându-i-se domeniul de traducere și termenul de predarea
 • Nu te vei mulțumi doar cu atât! Vei merge mai departe și vei primi cu promptitudine garantată o estimare personalizată a timpului de realizare și buget estimate.
 • Ceilalți membri ai familiei îți vor sări și ei în ajutor! Vor fi identificați cei mai buni traducători pentru documentul tău, ce vor sugera folosirea celor mai indicate programe CAT tools și glosare potrivite. Vei merge mai departe alături de ceilalți membri ai echipei. Documentul tău va fi cercetat, analizat și tradus.
 • Îți vor asigura o garanție suplimentară a calității traducerii, iar documentul tău va fi revizuit pentru un grad de acuratețe ridicat, agenția având peste 3000 de colaboratori, traducători nativi în toată lumea.
 • Deja povestea ta începe să prindă contur alături de familia Swiss Solutions, iar echipa se va asigura că documentul tău va avea un aspect similar cu cel original.
 • A sosit ziua cea mare! Vei primi documentul tău tradus precum un cado mult așteptat! Documetul tău tradus în limba dorită va fi expediat prin e-mail, poștă sau curierat rapid, împreună cu factura, respectând condițiile contractuale stabilite inițial.

Calitatea și acuratețea textului, vor facilita realizarea proiectelor dorite și vor pava drumul tău către ascensiune și succes. Vei avea un sentiment inedit, ce-ți va reaminti sentimentul plăcut din copilărie ce-l simțeai când găseai sub brad cadourile de Crăciun. Tot ce te frământa era faptul că știai doar de Moș Crăciun, dar nu și de ajutoarele sale ce munceau tot timpul anului  pentru ca dorința ta să fie îndeplinită.

ss4

 

 

 

logo_swiss_solutions-patrat

Acum ai șansa unică, prin înscrierea la cursurile de limbi străine, de a-i cunoaște personal pe cei care au muncit ca proiectele tale să aibă succesul scontat, facilitându-ți munca în domeniul afacerilor. Aceasta este familia Swiss Solutions! Te-am familiarizat cu mediul profesionist, dar plin de bună dispoziție în care ei activează pentru a înțelege că rețeta succesului unei firme constă în comunicare. Înscriindu-te la cursurile de limbi străine pentru firme, îți vei dezvolta abilitățile de comunicare în limbile dorite și vei fi molipsit de energia lor pozitivă. Rețeta succesului e acum în mâinile tale! Pentru un succes profesional desăvârșit, nu ezita să o folosești cu ajutorul Swiss Solutions!

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2017.

 

Credit foto: Swiss Solutions

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s