Edifică secretul muzicii cu EDIFIER!

W855BT-Bluetooth

Când pronunți cuvântul muzică, sufletul tău rezonează cu vibrații unice, ce îți pătrund în fiecare celulă a corpului, creând o emoție intensă, trăită diferit de fiecare, dar la aceeași intensitate de către noi toți. Când rostești cuvântul muzică, rostești a sufletului dulce hrană, ce potolește dorința nemuritoare de muzicalitate a sufletului, prin creativitatea artei.

Ce este muzica?

E întrebarea ce a creat dileme existențiale chiar și marilor înțelepți ai lumii, aceștia căutând, în timp, să ofere răspunsuri adecvate propriilor viziuni.

  • Poate că e modalitatea artistică, inexplicabilă în cuvinte, de a înțelege mesaje, gânduri, sentimente, dar trăită din plin de fiecare dintre noi.
  • Dacă ești o fire practică, atunci poate monocordul inventat de Pitagora pentru a determina raporturile dintre sunete, poate fi răspunsul ideal ce concluzionează fascinația asupra acestei arte.
  • Sau poate că răspunsul a fost descoperit acum 2000 de ani, când anticii chinezi au cunoscut un sistem muzical perfect format din douăsprezece semitonuri, corespondente celor douăsprezece stări psihice.
  • Ori poate că răspunsul se află în orice viețuitoare ce-și cântă cu pasiune propriul tril sau în orice plantă ce se dezvoltă atât de armonios pe muzica lui Bach, Beethoven sau Haydn!
  • Poate că secretul constă în a te lăsa captivat, într-o călătorie unică de acorduri și sunete, de a trăi momentul la intensitatea maximă a emoțiilor, fără a-ți pune prea multe întrebări. Să simți cum îți vibrează sufletul într-un mod unic, sfidând limitele rațiunii, devenind totodată receptor al unui amalgam de sentimente și energii într-un spațiu atemporal.

Poate că răspunsul  la această întrebare l-am trăit într-un mod unic, la unul dintre cele mai inovative concerte de muzică de film, la unison cu mii de oameni. Vibrațiile celor 45 de instrumente de pe scenă, ce clădiseră istoria muzicii, se îmbinau într-o armonie perfectă cu sunetele a 275 de instrumente generate de noua tehnologie. Am fost martorul omniscient al frumuseții acronice a muzicii, creată de 320 de instrumente ce găsiseră soluția compatibilă dintre trecut și prezent. Dacă acustica te teleporta într-un spațiu nedefinit, unde sufletul tău vibra pe cele mai înalte octave, rațiunea se lupta din răsputeri să trăiești captivată prezentul! Priveam cum fiecare octavă era absorbită cu nesaț de „gaura neagră” a boxelor, dăruind totodată hrană sufletului, flămând după frumos, printr-o acustică vibrantă. Reverberațiile unice ale muzicii simfonice, înlănțuite cu cea electronică, m-au făcut să simt până-n ultimul atom momentul cel mai sensibil, dar și plin de energie din viața mea! Mi-a dăruit cea mai frumoasă lecție de viață, nescrisă, nespusă, ci deslușită prin puterea muzicii. Atunci am înțeles cum poți sfida limitele în trăire și în simțire cu ajutorul creativității!

Dar ce se întâmplă când vrei să reasculți muzica dorită, astfel încât să trăiești sentimente cel puțin la fel de intense și în intimitatea casei tale? Cum poți trăi cea mai bună experiență audio și cum putem dărui mai departe această bucurie de a trăi intens muzica, atunci când soarta e potrivnică unora dintre semenii noștri? Cum poți creea cu altruism fericirea unor suflete inocente sau cum poți îndeplini visuri și speranțe cu ajutorul muzicii?

R2730db_ce1d34a0-8d9e-47b9-bf0c-8917addf7159

Poate că există un echilibru perfect între curiozitate, dorință și adevăr, deoarece răspunsul la aceste întrebări l-am descoperit pe rafturile magazinultau.ro prin boxa Edifier R2730DB. Îmi place să cred că eu am ales-o pe ea, dar cred că cel mai plauzibil răspuns ar fi că ea m-a ales pe mine! Recunosc că, inițial, am fost atrasă de design-ul de o eleganță unică al carcasei din lemn, ce susține sistemul de boxe, urmând să descopăr că reduce cu atâta delicatețe rezonanța acustică! Știam că este ceea ce-mi doresc, după ce am încercat să nu mă las fascinată doar de aspect, ci să-i aprofundez caracteristicile tehnice: sistem audio 2.0, soluția Tri-amp cu trei căi, conectivitate RCA, Bluetooth, Optical, Coaxial, 4.0 Bluetooth pentru playback, bass-ul reflex, ce ajută la extinderea efectului de frecvență joasă, și eliminarea turbulențelor de aer, 136 Watt, dar și ușurința conexiunii cu subwoofer-ul extern. Calitatea muzicii redate m-a îndemnat să-i aflu povestea. Cine este, de unde vine și cum de a reușit să mă cucerească într-un timp atât de scurt? Aveam să descopăr mai mult decât o poveste unică!

Dincolo de pasiunea pentru sunet, design și calitate, producătorul de sisteme audio EDIFIER și-a luat un respectabil angajament față de comunitate, oferind un program amplu de burse studenților de la Institutul de Tehnologie din Beijing. Dar frumusețea muzicii și bucuriei de a descoperi puterea sunetului nu are limite pentru cei de la EDIFIER, fapt concretizat prin organizarea programului EDIFIER Angel Sound Foundation! Oferind o donație de două milioane de euro la lansare, compania a ajutat peste 60 de copii cu deficiențe de auz să obțină implanturi cohleare și să trăiască revelația frumuseții sunetelor! Angajamentul onorat de EDIFIER, constituie totodată un angajament față de inovație, evoluție, propunându-și să devină lider la nivel internațional privind furnizarea de soluții audio premium, dar și oferirea celei mai frumoase și profesionale experiențe audio.

r2730db-1_1ea638cd-2a0f-48a7-9591-4642ebe889e6

Recunosc că mă simt acaparată de fidelitatea sound-ului redat de EDIFIER, ce-mi oferă șansa de a scrie despre perfecțiune. Nu încerc să mai caut răspunsuri, ci doar să ascult. Un lucru de o certitudine confirmată de-a lungul mileniilor este faptul că oricât de mult am încerca să găsim definiția complexă a muzicii, cu atât ne adâncim mai mult în plăcerea de a o asculta! Reușește să ne mângâie sufletul, să ne umple de energie și să facă să simțim adevăratul gust al vieții! Dacă nu ai găsit încă răspunsul, descoperă-l prin:

E moție ascultată în fiecare atom,

D orință de a împlini visul oricărui om,

I novativ sistem acustic rezonează,

F abricat pentru cei ce muzică visează!

I nspiră pasiune, eleganță, altruism,

E moții neștiute trăiești cu dinamism,

R everberații simți, pline de realism!

Ascultă și simte definiția muzicii prin EFIDIER! Vei afla că muzica înseamnă mai mult decât știai. Înseamnă să îți pese de cei aflați în dificultate, să-ți susții semenii pentru a-și îndeplini cele mai frumoase visuri prin pasiunea pentru sunet și calitate.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2017.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s