Cu Borsec, ești primul care pune mâna pe dop!

 

12015209_456325721226033_2049693187624803047_o

V-ați oprit, măcar pentru câteva secunde, din drumul vostru, pentru a savura un parfum cunoscut ce v-a adus aminte instant de o persoană dragă? Ați simțit vreodată aroma îmbietoare a unui preparat culinar ce v-a dus cu gândul către copilărie sau acasă? De câte ori nu ați avut parte de plăcuta senzație de a retrăi aceleași sentimente, când ați revăzut un loc drag sufletului vostru? Lăsați-mă să ghicesc! Fiecăruia dintre noi i s-a întâmplat cel puțin unul dintre aceste lucruri, măcar odată în viață! Recunosc, inclusiv mie!

Cu toate că apa este inodoră, incoloră, insipidă, eu retrăiesc un sentiment plăcut ori de câte ori consum apa minerală Borsec. Dacă aș încerca să concretizez într-o singură frază preferința pentru apa Borsec, nu aș putea, deoarece motivele ar fi multiple.

  • Pot părea ușor sentimentală, dar recunosc că-mi aduce aminte de copilărie și de taberele organizate în fiecare an de către îndrăgitul profesor de sport, Vlad. Era una din taberele mele preferate, pe care o așteptam cu sufletul la gură un an întreg și țin minte că nu puteam dormi de nerăbdare în noaptea premergătoare plecării. Ori de câte ori văd sticla de apă minerală Borsec, îmi reamintește cu drag de mirosul pădurilor de conifere și cel reavăn al pământului, când ne prindeam palmele căuș spre a savura pe deplin adevărata apa izvorâtă din inima munților. Poate că acesta a fost unul dintre motivele ce m-a făcut să-mi placă la nebunie Borsec.

18156139_690358667822736_3550045657875864777_o

  • Suntem 75% apă, iar ulterior e alegerea noastră asupra calității apei pe care o alegem în a ne alimenta cele 100 de trilioane de celule ale corpului uman. Poate preferința mea pentru acestă apă minerală se datorează părinților, care au ales ca familia noastră să consume apă minerală Borsec încă din copilărie. Mi-aduc aminte și acum zilele când trebuia să cumpărăm cu sticlă la schimb apa minerală Borsec. Ne-am născut și am crescut generații întregi, alinându-ne setea cu o apă autentic românească ale cărei proprietăți au desemnat-o a fi, la Festivalul de la Berkely Springs din West Virginia, SUA, „Cea Mai Bună Apă Minerală din Lume”
  • E mai mult decât o apă! Este licoare magică ce se strecoară printre rocile cristaline și sedimentare, printre formațiuni cuaternare, printre fisurile rocilor cristaline masive de Rebra, prin depozitele de conglomerate şi gresii, argile şi marne argiloase pentru a ajunge într-un final la noi. E un izvor neîntrerupt de istorie, ce curge de peste 210 ani pe mesele românilor, dar și cetățenilor din alte țări, precum: SUA, Canada, Australia, Africa de Sud, China, Taiwan, Germania sau Spania. Mărturisesc că încă mă fascinează modalitățile prin care se alegeau în 1800 zilele de ambalare! Erau luate în calcul doar cele cu lună plină, datorită presiunii atmosferice ridicate, cu scopul de a păstra cantitatea optimă de CO2. O adevărată artă, ce denotă respectul față de consumatori! Poate că de aceea aleg să îmi încep fiecare dimineață și fiecare masă alături de apa minerală Borsec! Indiferent de graba ce-mi guvernează zilele, de tabieturile matinale, momentul meu de răgaz este paharul cu apă minerală Borsec, pe care-l savurez la prima oră a dimineții.

Dacă ar fi să fiu obiectivă în relația mea cu apa minerală Borsec, aș spune că o prefer dintr-o gamă variată de produse existente pe piață datorită:

  • Compoziției unice a apei. Extrem de important îl consider faptul că apele minerale Borsec sunt printre cele mai bune ape minerale din lume, datorită concentrației ridicate de CO2 natural, sunt sărace în fier, dar bicarbonatate, calcice, magneziene, sodice și hipotone. Cele 15 izvoare au calități curative benefice asupra organismului în cazuri de diabet, boli cardiovasculare sau afecțiuni inflamatorii.
  • Supranumită „Regina Apelor Minerale”, titlu acordat la Viena în 1873, apa minerală Borsec își merită cu prisosință titlul chiar și în zilele noastre! Există studii de specialitate ce dovedesc efectele benefice în urma consumului acestei ape minerale, indiferent dacă alegem varianta plată sau carbogazoasă. Studii efectuate în 2006, de către Institutul pentru Diabet, Nutriție și Boli Metabolice „N.C. Paulescu”, susțin că, în urma consumului fracționat de apa minerală Borsec, 300 ml de 5 ori pe zi, de către un lot de pacienți obezi, s-a constatat scăderea în greutate a acestora, datorită reducerii apetitului.
  • Un alt studiu asupra calităților curative și terapeutice ale apei minerale Borsec asupra pacienților cu sindrom metabolic, realizat de Institutul Național de Recuperare, Medicină Fizică și Balneoclimatologie în anul 2012, relevă faptul că există o serie de avantaje notabile în utilizarea apei ca terapie complementară, precum:
  1. tendința importantă de scădere a glicemiei, colesterolului total şi LDL colesterolului.
  2. tendința de scădere a nivelului seric al acidului uric.
  3. CO2 din apa natural carbogazoasă creşte sensibilitatea la insulină.
  4. scăderea markerilor inflamației, la nivelul proteinei C-reactive, MCP-1, TNF-beta, interleukinei 6, cu rol important în procesele inflamatorii şi în formarea plăcii de aterom.

        Este cel mai puternic brand românesc, din Top 100 Românești, conform clasamentului realizat anual de Revista Biz. Titlul bine meritat survine în urma calității naturale ale apei, dar și tehnologiilor inovative în procesul de îmbuteliere  utilizate de compania Romaqua Group. Concretizând într-o singură frază, datorită acestei tehnologii inovative “Ești primul care pune mâna pe dop!”, apa minerală, astfel îmbuteliată, împiedică orice intervenție umană asupra apei, începând cu procesul de producție și terminând cu produsul finit, fapt garantat suplimentar și de sigiliul de pe dopul sticlei.

Calitățile curative și terapeutice ale apei minerale Borsec, modalitatea inovativă de îmbuteliere, experiența de peste 210 ani în industrializarea apei, precum și oportunitatea de a consuma una din cele mai bune ape minerale din lume, autentic românească, consider  a fi motive întemeiate pentru a consuma în fiecare dimineață și seară, înainte de fiecare masă sau oră de sport apa minerală Borsec!

 

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s