PĂR SUPERB CA LA SALON? Da, vă rog!

 338919_153776471380117_406688938_o

Câte dintre noi nu am trăit acel plăcut sentiment ce-ți face ziua ideală, la ieșirea din salonul de coafură, fiind mândră de podoaba ta capilară sau de noua tunsoare? Dar ce ne facem când el dispare subit după primul spălat pe cap efectuat în intimitatea casei tale? Câte dintre noi nu ne-am dori să arătăm în fiecare zi ca și cum am fi ieșit din salonul de coafură? Soluțiile pot fi multiple, dar știu că tu vrei un raport calitate preț rezonabil, de aceea îți sugerez câteva soluții, menite a te aduce mai aproape de îndeplinirea visului tău.

  1. Alege produse profesionale pentru îngrijire părului

Nu mai este nici un secret faptul că nu trebuie să fim profesioniști remarcabili în hair-styling, ci doar să alegem produse și ustensile profesionale menite de a ne ușura în munca noatră către un look perfect. O gamă de produse profesionale cu rezultate remarcabile în domeniu este Matrix Biolage. Cum însă fiecare persoană este unică în felul ei, dar și în nuanța și tipologia firului de păr, recomand folosirea unor produse pentru îngrijirea părului adecvate fiecăruia în parte. Pe Beauty Cosmetic găsești 6 game pentru diferite tipuri de par: protectia culorii părului – Biolage ColorCare Therapie, pentru revigorarea parului distrus sau fragil – Biolage Forte Therapie, pentru parul deshidratat – Biolage Hydra Therapie, pentru scalpul sensibil – Biolage Scalp Therapie, pentru parul lipsit de volum – Biolage Voluma Therapie, pentru părul încâlcit sau electrostatic – Biolage Smooth Therapie. Samponul Biolage si Balsamul Biolage sunt recunoscute ca fiind printre cele mai bune șampoane și balsame  BIO.

matrix-biolage

  1. Nu uita că exteriorul reflecta intotdeauna interiorul

Experții în domeniu susțin faptul că părul este format 65% din proteine, așadar o atenție deosebită trebuie acordată și modului în care ne alimentăm. Pentru un păr cu adevărat sănătos  ar trebui să acordăm atenție unui  regim de viață echilibrat din care să nu lipsească legumele  și fructele ce conțin vitaminele C, E, A și H. Nu ezita în a cere sfaturi în nutriție unui doctor pentru o alimentație adecvată. Eliminarea factorilor de stres și dobândirea unui tonus optimist sunt factori esențiali ce vin să completeze puzzle-ul drumului către un păr superb.

styling3. Îngrijire constantă cu produse profesionale

Dacă ar fi o competiție în materie de cunoștințe privind produsele cosmetice nu știu dacă e vreo femeie ce poate fi învinsă! Pare a fi o materie de studiu pe care fiecare dintre noi o învățăm și testăm constant pe tot parcursul vieții. Te respecți și știu că nu faci rabat de la calitate, de aceea alegi întotdeauna doar produse pentru ingrijirea parului profesionale, ce fac diferența pe piața competitivă a zilelor noastre. Mereu ne dorim a găsi produsul cosmetic potrivit, astfel încât rezultatul final să ne faca să ne simțim bine în propria piele.

4. Investește în ustensile profesionale

Fie că ai un păr rebel ce nu poate fi disciplinat după uscarea cu foehnul sau un păr drept pe care ți-l dorești a fi aranjat în beach waves, „ingredientul” ideal pentru a întreține sau evidenția linia tunsorii, este folosirea unor ustensile de calitate superioară. Dorești să îți realizezi în intimitatea casei tale coafura dorită cu rezultate remarcabile? Vestea bună e faptul că o gamă diversă de ustensile de hair-styling dedicată profeșionaliștilor, e disponibilă pe Beauty cosmetic. Nu ezita să arunci și tu o privire!

 Credit foto: Beauty Cosmetic

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s