Cel mai cool perete graffiti cubanez în Constanța ?

          Ce ai spune de o călătorie în Cuba? Ți-ai făcut deja bagajele? Parol că doar gândindu-te câteva secunde la această destinație plină de culoare, în care spiritul de vacanță plutește în aer, ți-ai și imaginat câte aventuri te așteaptă aici? Indiferent ce planuri ai, nu ai cum să nu-ți dorești să fii, chiar și pentru câteva zile, într-un loc în care să simți, până în măduva oaselor, libertatea de a te lăsa pradă distracției. Poate că visezi să-ți întâlnești jumătatea, simțind fiorii unei iubiri la prima vedere, sau să dansezi pe ritmurile latine, savurând pe-ndelete un Mojito ori un cockteil cu gust de rom; toate acestea te fac să simți pe propria piele cum este să trăiești în spirit cubanez autentic.

1a-1200.jpg

          Dar cum ar fi oare ca spiritul de distracție al Havanei să vină chiar în orașul tău? Cum îți sună? Nicicând nu a fost mai ușor de a se materializa acest vis, deoarece Havana Club, împreună cu Sweet Damage Crew, și-a propus în acest an să celebreze bucuria de a trăi cele mai frumoase momente petrecute alături de prieteni, chiar în orașul tău! Provocator și inedit este faptul că nu și-au fixat un oraș anume, ci au dat startul unei adevărate competiții online, lăsând la latitudinea românilor alegerea locației ideale dintre București, Cluj, Constanța, Iași, Sibiu și Timișoara. Orașul cu cele mai multe share-uri pe Facebook, direct de pe site-ul campaniei, va fi desemnat câștigător și va beneficia de cel mai cool perete graffiti cubanez, ilustrat de Sweet Damage Crew, în locul ales chiar de tine!

KV_Havana-In-The-Street-600x397

          Fără a te influența în niciun fel, te întreb: când auzi de orașul Constanța, ce-ți vine prima oară în gând?

 • Mare, plajă și soare?
 • Concerte?
 • Veselie și voie bună?
 • Județul cel mai urbanizat din România? (630.679 locuitori, fără turiștii care tranzitează zona)

        Dacă te-ai gândit măcar la una dintre opțiuni, înseamnă că mă înțelegi când afirm că alegerea mea pentru cel mai potrivit oraș, în care cei de la Sweet Damage Crew pot ilustra cel mai cool perete graffiti cubanez, este CONSTANȚA! Spiritul de distracție nu apune aici niciodată, te simți mereu ca într-o permanentă vacanță și, chiar dacă nu ești din zonă, recunoaște că atunci când soarele dogorește aprig, îți dorești din tot sufletul să dai o fugă până la mare! Motive pot înșira nenumărate, ca și tine de altfel, de aceea consider oportun ca fiecare dintre noi să contribuim măcar cu un share, fie el și pentru Constanța!

           Totul depinde de tine și de cât de mult îți dorești tu și locuitorii orașului. Oricare ar fi alegerile tale, nimic nu a fost mai simplu să-ți îndeplinești visul de a avea un oraș cu cel mai provocator graffiti cubanez, existând totodată posibilitatea de a fi câștigătorul unuia dintre premiile puse în joc de cei de la Havana Club.

          Premii episodice:

 • 10 tricouri imprimate cu ilustrația episodului, realizată de Sweet Damage Crew
 • 10 set-uri de 3 stickere cu elemente din ilustrația episodului
 • 2 pack-uri Havana Mojito – pentru homemade cocktails
 • 2 pack-uri Havana Cuba Libre – pentru homemade cocktails

…sau PREMIUL CEL MARE – o vacanță de 5 zile în Havana, pentru două persoane, în valoare de  6000 de euro!

ep7-bw

          Fii invitatul meu și haide să parcurgem împreună 3 pași online și poți fi chiar tu marele câștigător:

 1. Intră în microsite-ul Havana Club și fii de acord cu termenii, condițiile și politica de confidențialitate.
 2. Selectezi anul nașterii tale. Condiția obligatorie este să ai peste 18 ani.
 3. Alegi orașul favorit în perioada 17 mai 2017 –30 august 2017 în microsite.

          Cum?

       Organizatorul și-a propus a dezvălui povestea campaniei treptat, pe parcursul a 8 episoade, lansând astfel provocarea pentru participanți să participe la concurs pentru ultimele 7. Fiecare dintre noi poate contribui la crearea poveștii finale, ce va fi prezentată ulterior în site, prin alegerea unor elemente prezentate de organizator. Nu uita să îți alegi orașul favorit, dând share în Facebook cu hashtag predefinit pentru orașul ales, urmând ca la finalul campaniei ilustrația grafitti cubanez să se realizeze în orașul câștigător. Personal susțin #HavanaînConstanța și vă invit să concurați cu simț de răspundere, pentru ca, în final, cel mai votat oraș să câștige!

          Ți s-a părut greu? Eu zic că nimic nu este mai interesant și provocator decât să lupți pentru orașul favorit din campania lansată în microsite-ul Havana Club. Participă și tu!

Credit foto: http://www.havanainthestreet.ro

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s