Dacă mai ai frică de dentist, nu ți-ai ales clinica stomatologică potrivită!

15965174_1173014196150569_7733131233324538928_n

           Fiecare dintre noi știe cât de greu este să găsești un medic stomatolog bun, cu care să empatizezi și să-ți trateze problemele stomatologice într-un mod cât mai plăcut! Dar ce te faci când ești nevoit să îl schimbi? Nu cred că se împlinește o lună de când stomatologul meu favorit m-a anunțat că iese la pensie. Un om extraordinar! Pot spune că fiecare consultație pare a fi o întâlnire între prieteni, astfel încât nici nu simt cum trec minutele petrecute în cabinet. De așa oameni, dedicați meseriei lor și de o modestie ieșită din comun, îți este greu să te desparți! Am rugat-o să mai rămână, pentru că face mult bine celor din jur! S-a uitat lung la mine și mi-a spus că nu am fost singura persoană care i-a cerut acest lucru, însă trebuie să acceptăm faptul că fiecare om are un început și sfârșit al carierei. Însă:

Dacă va fi un moment în viața ta în care te vei gândi la oamenii ce ți-au adus alinare măcar o secundă, asta e cea mai mare mulțumire sufletească!

          Cum să nu prețuiești astfel de oameni? Sfatul ei a fost înțelept, făcându-mă să realizez că e timpul unei schimbări și să caut și alți medici la fel de buni, pozitivi și apropiați sufletește de pacient.

          Am început să mă documentez despre cum să găsesc o nouă clinică cu medici cel puțin la fel de empatici și profesioniști. Căutarea mea nu a durat prea mult, deoarece campaniile organizate de BlogalInitiative, mi-au oferit posibilitatea de a descoperi în Crystal Dental Clinic mai mult decât o clinică stomatologică, aceasta încadrându-se perfect criteriilor mele de căutare. Mi-am dorit din start o clinică ce vine în întâmpinarea pacienților pentru orice problemă! M-a atras foarte mult faptul că este modernă, specializată în chirurgie, implantologie, endodonţie, protetică, estetică dentară şi facială, ortodonţie, stomatologie pediatrică, profilaxie şi prevenţie dentară, astfel încât indiferent de problema stomatologică ivită, pot găsi aici rezolvarea potrivită!

Pentru că o opinie în plus nu strică niciodată, doresc să vă împărtășesc și vouă așteptările pe care le am de la o clinică stomatologică și ce am descoperit că oferă cea aleasă de mine.

Empatie

Aceasta e calitatea primară ce îmi doresc să o aibă medicul meu stomatolog!  Îmi doresc un om de încredere, înainte de toate, care să-și rupă din timpul său aglomerat câteva minute înainte de fiecare programare și să empatizeze cu pacientul. Ideal ar fi să-mi programeze o consultație preliminară în care să identifice în amănunt problemele stomatologice și să putem discuta, într-o manieră relaxată, despre viitoarele tratamente sau eventualele frici, încât să știu cu exactitate ce va urma și ce implică intervențiile menționate.

18768499_1315455648573089_8333517280166577906_o

Personalul medical din clinică este total dedicat pacienților, manifestând respect față de pacient și standardele clinicii, fapt ce nu face decât să-mi accentueze interesul față de clinică.

Profesionalism

Dincolo de calitățile umane ale medicului, profesionalismul în domeniu primează pentru mine. Îmbucurător este faptul că nu vorbesc doar de un singur medic, ci de o echipă de 50 de profesioniști, existând o colaborare între medicii specializați în chirurgie, implantologie, endodonţie, protetică, estetică dentară şi facială, ortodonţie, stomatologie pediatrică, profilaxie sau prevenţie dentară. Acest lucru îmi denotă faptul că în această clinică există muncă în echipă și responsabilitate pentru intervențiile efectuate, respect pentru pacient și câștig de timp prețios pentru mine.

Trasparența prețurilor afișate accesibil online, astfel încât să-ți poți calcula singur, în prealabil, costul total al intervenției sau controlului de rutină. Știu persoane care mi-au mărturisit că suferă de o frică mai aparte, și anume teama de a nu ști cât costă în final intervenția chirurgicală, problemă derivată, după părerea mea, din lipsa de profesionalism și comunicare eficientă pacient și clinicile frecventate de aceștia.

Tocmai din cauza acestui fapt recomand clinica aleasă de mine, deoarece prețurile sunt afișate online, reflectând un raport calitate-preț excelent! Oferă astfel posibilitatea pacientului de a lua decizia cea mai potrivită buzunarului său, în concordanță cu sfatul avizat al medicului.

Ambient modern și primitor

V-ați gândit vreodată cât contează sentimentul pe care îl ai când pășești într-o clinică stomatologică? Asigurarea unui ambient relaxant este un factor decisiv ce mă determină în alegerea unei clinici stomatologice. Recunosc că am călcat în trecut pragul multor clinici, iar sentimentul lăsat de unele dintre ele nu a fost unul tocmai plăcut! Anticipasem ce urma să se întâmple, dar zgomotul frezelor, amestecat cu lipsa existenței unui dialog între pacient-doctor, nerespectarea programului stabilit inițial,  dar și comportamentul dezinteresat al personalului din recepție m-au făcut să renunț la serviciile lor și să caut o altă clinică care să-mi confere un sentiment confortabil și plăcut.

17917123_1263332030452118_2969436387470337564_oBucuria copiilor este întotdeauna sinceră! Faptul că până și copiii se simt confortabil în această clinică, pentru mine, spune multe lucruri pozitive!

Rezultate finale impecabile! Indiferent de sfera serviciilor pe care le aleg, prefer profesionismul în domeniu. Fie că e vorba de un make-up artist sau un stomatolog, întâi îi trec în revistă paralela fotografică before and after. Recunosc că există o strânsă legătură între cele două profesii. Nu poți arăta impecabil dacă dantura ta lasă de dorit și viceversa, nu poți cheltui mai mult pe make-up decât pe sănătatea propriilor dinți. Înainte de a trece pragul unei clinici, documentează-te! Vezi exact ce îți oferă. Clinicile ce se respectă îți vor oferi chiar și rezultate afișate online.

d2

Igiena e unul din factorii decisivi în alegerea clinicii dentare!

Când aleg să pășesc pragul unei clinici, nu mă uit doar la culoarea tâmplăriei.. Igiena este primordială pentru mine și încerc o documentare în prealabil despre dotarea clinicii în acest sens. Clinica aleasă de mine dispune de echipamente de ultimă generație:

  • 3 autoclave Sirona pentru sterilizare (produse de compania Sirona, cel mai renumit fabricant în acest domeniu pe plan mondial)
  • Mașină pentru spălare și sterilizat instrumente
  • centrifugă pentru PRGF

19511040_1344609898990997_2128081926199986409_n

Consultație gratuită cu o persoană dragă?

Tarife cu 25% reducere față de prețuri afișate?

Discount 5% la tratamentele stomatologice?

Dicount 10% la prima vizită, dacă te programezi online?

Sedință gratuită de inhalosedare?

Manopere gratuite la alegere?

Program complet și personalizat de prevenire a afecțiunilor dentare?

Consultație gratuită pentru cei cu vârsta până la 2 ani?

Cele mai mici costuri la cele mai avansate tehnologii în stomatologie?

Vouă cum vi se pare? Eu zic că așa ar trebui să arate un abonament avantajos prin care să ai posibilitatea de a beneficia de servicii personalizate clienților fideli.

Tehnologii dentare performante

Cum să-ți mai fie frică în 2017 de dentist, când îți alegi o clinică dentară cu cele mai performante tehnologii din România?

Dacă cineva îți povestește despre frica sa de dentist, existentă încă din copilărie, întreabă-l dacă dentistul său folosea:

  • tehnologia ENDORED PRGF, ( PRGF fiind o plasmă bogată în factori de creștere ce diminuează durerea, grăbește vindecarea țesutului și procesului de regenerare.)

qeWRCZlX_1455300110

Pont! La clinica aleasă de mine, pe lângă beneficiile enumerate mai sus cu ajutorul tehnologiei ENDORED PRGF se pot realiza tratamente anti-aging extrem de eficiente 100% autogene și foarte sigure din punct de vedere biologic!

  • laserul dentar ce folosește tehnica emisiilor de lumină, contribuind la vindecarea rapidă a țesuturilor, reduce sângerarea, nu necesită anestezie și este extrem de sigur în cazul copiilor și femeilor însărcinate.

zgOAMj8I_1465207867

  • microscop detar Flexion Cj Optik, Global G6, OPMI PICO Carl Zaiss, ce aduc pacientului economie de timp și bani, iar prin mărirea de 25 de ori a imaginii, elimină pronosticul de extragere totală a dintelui.

leKG37v5_1465207104

  •  lampă albire ZOOM WhiteSpeed LED, un sistem simplu și rapid ce doar într-o ședință de 45 de minute îți albește dinții cu 8-12 nuanțe.
  • tehnologie CAD/CAM (sistem alcătuit din scanner, computer, soft de imagie 3D, unitate de frezare cu freze diamantate) crește eficiența tratamentului dentar, standardizarea restaurărilor protetice și dezvoltarea unor noi concepte de tratament dentar.

CoOZ5f4V_1455299995

  • Inhalosedare, folosită mai ales în cazul copiilor, cu ajutorul căreia te relaxezi și scapi de frica de medic sau stomatolog.

Dacă tot vorbim de frica de dentist, află că medicii stomatologi au și cursuri de psihologie în domeniu, încât să te ajute să treci cu brio peste temerile tale de multe ori nefondate.

Crede-mă! Dacă mai ai frică de dentist, înseamnă că nu ți-ai ales clinica stomatologică potrivită!

          Concluzionând, eu zic că trebuie să îți găsești o clinică preferată, cu echipă de medici stomatologi profesioniști, care să-ți rezolve toate problemele existente într-un singur loc, scutindu-ne implicit de pierdere de timp, bani și oferindu-ți, totodată, posibilitatea de a avea o dantură sănătoasă.

Fă-te și tu prieten cu sănătatea danturii tale!

Credit foto: crystaldentalclinic.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s