Grand Papa, secretul unui circuit Riviera Italiană – Nisa – Provence

         10982452_337062966486289_7975107657559856420_n.png

           Ziua bună se cunoaște de dimineață! (proverb românesc)

          De la micul dejun aș adăuga, deoarece îmi place să-mi răsfăț papilele gustative cu tot ce este mai rafinat, încă de la primele ore ale dimineții! Chiar dacă zilele par a avea uneori momente bune sau mai puțin bune, când încep ziua cu un iaurt hrănitor, condimentat de covrigeii frăgeziți cu vin Grand Papa, tot ce am de făcut mi se pare mai ușor de îndeplinit!

          De ce iubesc covrigii Grand Papa cu măsline?

14940045_554779228047994_8745960191362458491_o            Dacă te afli pe pagina mea, atunci ești oaspetele meu de onoare! Așază-te confortabil și încearcă să ții pasul cu mine! Ori de câte ori îi degust, mă trimit cu gândul la o vacanță într-un ținut al vinurilor fine, al eleganței și rafinamentului. În timp ce aroma unică mi se topește în gură, am plăcuta senzație că îmi încep ziua cu un mic dejun servit în însoritul oraș Nisa. Sunt extremi de fragezi și vreau să-i adulmec pe îndelete, asemenea unui artist ce pictează peisajele spectaculoase ale Rivierii Florilor.

           Nu vreau să mă opresc, așa că voi continua să explorez necunoscutul. Gustul lor intens îmi poartă pașii printre capodoperele Muzeului Maritim, Catedralei și Palatului Princiar al vechiul oraș Monaco. Aroma lor e unică, îmbiindu-mă parcă să vizitez o adevărată fabrică de parfumuri franțuzești. Nu îndrăznesc să mă decid dacă să mai stau sau să purced la drum spre Moyenne Corniche. Cu greu îmi iau rucsacul și pornesc agale pe ulițele bătătorite ale satului fortificat Medieval Eze. E atât de multă liniște aici, încât pare că timpul s-a oprit în loc: pot să ascult secundele și să pictez tabloul eternității.

           Adulmec pe îndelete gustul sărat ce mă face să simt briza mării, din Cannes și St. Tropez.  Simt o plăcere nebunească de a lenevi pe plajele însorite, lăsând vântul să se joace obraznic cu pletele mele fluturânde.

 

10574320_267803220078931_1762245772972629313_n

           E o călătorie ce te îmbogățește atât fizic, cât și spiritual. Îmi număr pașii pe treptele Capitalei Culturale a Franței, Marsilia. Totul pare a fi o invitație gastronomică inedită ce te poartă prin Portul vechi, Basilica Notre Dame de la Garde sau Chateu d’If.  Sunt arome unice ce te relaxează, făcându-te oaspetele romantic în cea mai veche așezare din Franța, Roma din Provence, Arles. Deschid ochii și le urmăresc delicateselor din mâna mea forma unică și culoarea aurie, asemeni unui apus torid în miez de vară, în care razele soarelui par să fi rămas impregnate pe pânzelor vaselor din vechiul port din Nisa.

        Ascult cu atenție. Nimic nu mi se pare mai frumos decât tonurile muzicale ale festivalurile de muzică de la San Remo! Grădini luxuriante se întind în fața ochilor mei, purtându-mi pașii prin Orașul Florilor. E prea frumos ca să plec de aici… Mai rămân o noapte în frumoasa Rivieră Italiană.

           Mușc încă o dată cu nesaț din covrigul frăgezit cu vin și mă las pradă simțurilor din nou. De această dată descopăr Genova, orașul natal a lui Cristofor  Columb, unde mă simt ca un explorator ce descoperă pentru prima dată secretul desăvârșit al tinereții veșnice într-o poezie gastronomică.

image2 GRAND PA

Gustul aromat, sofisticat simțurile-ți cucerește,

Rămâi eternul optimist și pe deplin energizat,

Aduc stilului tău de viață, condimentul ce-ți lipsește,

Numai să vrei să guști din ei, te simți pe loc revigorat.

Dintre toate,  sunt  cele mai apreciate delicatese,

Papilele gustative, ți le răsfață fin cu măslin,

Adulmecâ gustul sărat cu vin roșu, alb, rosé,

Pentru o zi pe deplin rafinată, sunt un dar divin.

Asta înseamnă Grand Papa, “fin, frăgezit cu vin”!

Dacă ai descoperit și tu aroma unică a produselor Grand Papa, ești mai aproape ca oricând să pleci într-un circuit Riviera Italiana – Nisa – Provence, dacă:

  • cumperi produsele Grand Papa cu eticheta promoțională.
  • trimiți codul unic prin SMS la 3773 (tarif normal in retelele Orange, Vodafone și Telekom) sau înscrie-l pe http://grandpapa.ro/.
  • poți câștiga unul din premiile Grand Papa – un troler pe zi sau marele premiu, un circuit Riviera Italiana – Nisa – Provence.
  • perioada concursului 15 iunie si 14 august produsele Grand Papa cu eticheta promoțională.

GP 1

          Niciodată nu renunța la visul tau! Mereu există o cale de a îl îndeplini! Profită de oportunitățile care apar și crede în tine!

           Credit foto: grandpapa.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s