Ce m-a determinat să aleg Wheel-E ?

wheel-e-logoNOU-e1486376056919

          Trasportul urban reprezintă o provocare de multe ori pentru noi, dacă încercăm să cuantificăm timpul petrecut în trafic, aglomerația și ceilalți factori adiacenți cu care ne confruntăm zi de zi. Dincolo de aceste elemente ce ne favorizează de multe ori o stare tensionată în trafic, poluarea este un factor extrem de important, care pentru mine atârnă greu în luarea deciziei vehicolului de transport ales.

          Mărturisesc că mereu mi-am dorit un mijloc de transport facil,  care să-mi confere prilejul de a mă deplasa ușor, de a putea admira împrejurimile și de a ajunge de multe rapid și eficient în locuri, unde de multe ori deplasarea cu mașina poate părea imposibilă. Indiferent dacă sunt în vacanță și vizitez obiective turistice sau pur și simplu sunt la cumpărături, de multe ori picioarele mele se încăpățânează să dea randamentul scontat în lungii kilometri parcurși pe jos. Atunci recunosc că mi-aș dori să pot avea măcar o bucățică din covorul lui Aladin, care să mă poarte din loc în loc, fără să fiu nevoită a merge sau a pedala.

          Vorba proverbului pare mai veridică ca oricând: Niciodată să nu spui niciodată! Visul meu se pare că s-a împlinit sub o altă formă, mult mai interesantă și atractivă în același timp. Nu e nevoie, nici să te dai de trei ori peste cap, ca personajele din poveste, nici să ai vreo lampă fermecată! Trebuie doar să accesezi pagina magazinului online Wheel-E, unde trebuie să fii pregătit sufletește, deoarece varietatea mijloacelor personale de transport  ce le vei găsi acolo, te vor lăsa mut de uimire!

Modele-Ninebot

          Anticipez faptul că mulți mă vor întreba:

 De ce ai ales magazinul online Wheel-E?

  • Pentru că este dealerul oficial al trotinetelor electrice E-TWOW în România, Grecia, Bulgaria si Ungaria.
  • Gama variată de produse comercializate este diversă, având posibilitatea de a alege dintre multiple variante de trotinete electrice, biciclete electrice, motociclete electrice, hoverboard-uri, transportatoare personale, skateboarduri electrice, precum și accesoriile și piesele de schimb ale acestora.

acton-blink-1

  • Comanda se face extrem de simplu online, telefonic sau prin e-mail.
  • Transportul este gratuit pentru comenzi în valoare de peste 700 lei, livrarea făcându-se prin curier rapid, cu Urgent Cargus si Poșta Atlassib.
  • Timpul de livrare este cuprins intre 24 si 48 de ore, in functie de orasul in care va fi coletul livrat.
  • Au o experiență o de peste 10 ani de zile, oferind clienților săi suport tehnic și consultanță de specialitate în domeniu.
  • Sunt produse recomandate de vedete din România precum Mihai Morar, Kamara, Ghoerghe Gheorgiu, Aurelian Temișan, dar și din străinătate precum Justin Bieber, Bob Marley, Jamie Foxx.

bieber1

  • Au pachete extrem de accesibile oricărui buzunar prețurile variind între 1000 și 13500 ron, iar ofertele sunt greu de refuzat!
  • Wheel-E îți oferă oportunități diverse. Spre exemplu te poate ajuta să dezvolți un centru de închiriat trotinete electrice cu toata logistica necesară, de la acte si autorizari, până la amenajare și mentenanță.
  • Wheel-E și-a propus să devină cel mare magazin online de articole sportive, echipamente sportive si GADGETURI din România. De ce să nu ajutăm și noi? Beneficiile sunt mai mult decât rentabile de ambele părți. Achiziționăm produsul dorit, ce ne face deplasarea mult mai facilă și în același timp contribuim la promovarea unui brand românesc pe piața din România.

14980698_701869653305312_8010968117026785622_n

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s