MonoloG R E N K E

Gândește pozitiv! Ești un învingător! Da, chiar tu, deoarece cu tine vorbesc! Nu mă crezi? Hai să o luăm pas cu pas și îți garantez că la final vei fi convins tu însuți de câte oportunități trec zilnic pe lângă tine fără ca tu să realizezi cât ești de norocos!
Rezultate!  Ți-ai creat din pasiune propria afacere cu sucuri raw vegan. Ți-ai pus propriile gânduri și idei in practică. Ai încercat să excelezi într-un domeniu destul de delicat pentru mulți alții, dar care momentan reușește să prindă contur din ce în ce mai mult pe piața românească! Ți-a ieșit!!! Fii mândru de tine! Știi câți adorm seara cu gândul la ceea ce și-ar dori să facă, dar acest lucru nu se materializează niciodată?

Sursa kouhl.com

Entuziasm! Fii bucuros! Știu că ți-ai dorit să te dezvolți, să-ți promovezi propria afacere online. Oferta de nerefuzat  ce ai primit-o de la un celebru supermarket te-a făcut să sari în sus de bucurie, dar și să te întristeze în același timp. Problema acută o reprezintă echipamentele performante necesare pentru lărgirea pieței de desfacere. De unde să faci rost de bani acum pentru laptop performant, imprimante, servere, copiatoare și tot ce mai trebuie pentru o afacere de asemenea anvergură? Nu îți dorești să intri în colaps financiar. Atunci când ai început, ai fost bucuros  pentru faptul că era doar pasiunea ta concretizată pentru prieteni. Acum ai crescut. Ai investit mult timp și bani în propria-ți afacere, dar crede-mă că în câteva minute, după citirea articolului, toate frământările tale vor fi de domeniul trecutului.  Ai puțintică răbdare!
Noroc! Acum ești într-un moment de cotitură al vietii tale, dar nu te descuraja! Ești norocos să știi! Trăim perioada tuturor permutărilor și posibilităților de a soluționa viabil oricare ar fi impedimentele ce te împiedică să-ți demarezi afacerea la urmatorul nivel. Am noutăți  EXCELENTE pentru tine!
Keywords: Laptopuri pentru întreaga echipă, imprimante, servere, copiatoare,  rețelistică, entuziasm, oportunitate extraodinară, beneficii (pot fi ale tale!)
E timpul ca toate frământările tale să se risipească!  Soluția e mai aprope de tine decât crezi!
Da, ai reușit să ghicești! GRENKE!
GRENKE este compania care vine cu soluția de finanțare potrivită, oferind afacerilor din România posibilitatea de a se dezvolta cât mai eficient, fără a bloca capitalul în achiziții directe ce se amortizează greu. Serviciul nu este nou, însă e foarte puțin cunoscut în România, motiv pentru care avem nevoie de priceperea și de ajutorul tău. Practic, GRENKE închiriază echipamentele dorite la un preț avantajos. În loc să investești toți banii în laptopuri și alte echipamente, le poți primi de la GRENKE, în schimbul unei chirii lunare.

Beneficiile soluției de finanțare GRENKE:

 BUGETARE CORECTA – Avans 0%;- Facturile de chirie sunt total deductibile;- Chiria in Euro este constanta pe durata contractului a.i. se pot planifica costurile pe o perioadă indelungata
RAPIDITATE  – Raspuns pentru cererile trimise spre analiza in maxim 24 de ore;
SIMPLITATE  – Actele necesare pentru luarea unei decizii sunt minimale si se trimit scanate pe e-mail.

Ai reținut principalele avantaje? 

1. Avans 0%
2. Facturi integral deductibile din punct de vedere fiscal
3. Valori de minim 500 Euro + TVA per contract
4. Rate fixe pe toata perioada contractului
5. Documentatie minimala
6. Timp de raspuns – o zi lucratoare

Mă mai asculți? Am înțeles. Ești deja pe pagina GRENKE alegând propria soluția  potrivită a echipametului IT pentru  pentru propria afacere.Mult succes îți doresc, pe care sigur cred că l-ai obținut deja!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s